KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT HELYBEN

Az egyesület fogad közösségi szolgálatos gimnazistákat! Az iskolával való szerződéskötés után kulturális, környezetvédelmi, sport és szociális programjainkon lehet részt venni, segíteni, a teljesített órákat igazoljuk. A programok helyszíne minden esetben: Pócsmegyer-Surány. Kérjük e-mail címünkön jelentkezzetek: koszionkentes@gmail.com

Őszi nagytakarítás a Liget téren

A surányi Liget téri programot idén is folytatjuk. Ekkor téliesítjük a Hajós Alfréd Szabadidőpark eszközeit is. A gyerekekre a játszótéri rendrakásban számítunk!

Köszis csiszolóparty

Már karácsonyra készülünk, és az egyesületünk szeretne fa mécsestartókat előkészíteni, szükségünk van a feldarabolt néhány tucat fa csiszolásában segítségre.

Adó 1% – Köszönjük

Köszönjük mindazoknak, akik idén tavasszal a 2022-es évi adójuk 1%-át egyesületünknek ajánlották fel.

Danubia Tv tudósítás

Egyesületünk Helyi Érték sorozata során a Sólyom Vadmentő Egyesületnél járt. Az eseményről a Danubia Televízió készített tudósítást.

Helyi érték 5. – Látogatás Horváth Andrásék kertjében

Találkoztatok azzal a helyi férfival, aki a a surányi utcákból „lopja”a szemeteseknek kihelyezett zöldzsákot? No nem a zsákért, mert azt visszaviszi az eredeti helyére, hanem a zöldhulladékért, a levágott fűkaszálékért. Ezt a kertjében helyezi el, és virágzó mélymulcsos művelésű kertet hozott létre a segítségével.Most megnézzük, hogy hogy is néz ez ki pontosan, és hogy milyen …

Helyi érték 5. – Látogatás Horváth Andrásék kertjében Read More »